A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська рада об'єднана територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

7 березня в Оболонському Зональному Будинку культури відбувся святковий концерт “Жінки, жінки, о скільки в цьому слові…”

Дата: 13.03.2018 13:12
Кількість переглядів: 828

З легкою весняною посмішкою до нас приходить чудове свято – Міжнародний жіночий день. У дні весняного пробудження й оновлення землі вшановуємо Жінку.

   Так 7 березня в Оболонському Зональному Будинку культури відбувся святковий концерт “Жінки, жінки, о скільки в цьому слові…”. Цей концерт є посвятою Жінці. Жінка в житті виконує декілька ролей: сестри, коханої, дружини, бабусі, Берегині родинного вогнища, але в першу чергу, жінка – це матір.

   Мама … у всі часи, всі народи величали її, як найбільшу святиню. Вона - Берегиня роду людського. Ми складаємо шану і дяку всім матерям. Бо як вічне життя на землі, так вічна мати – символ Добра, Миру, Щастя.

    На свято були запрошені матері учасників антитерористичної операції. Від щирого серця привітав усіх жінок сільський голова Борис Васильович Пустовойтов, а також висловив слова подяки матерям наших доблесних військових, зокрема Ганні Михайлівні Капацій та Лідії Миколаївні Клименко, за те, що виховали справжніх патріотів, які не словом, а ділом довели свою любов до України. Подякував Борис Васильович прекрасній половині людства за терпіння і мудрість, безмежну любов і відданість та побажав миру, родинної злагоди і достатку.

       Відтак всіх матерів привітали зі святом наймолодші учасники – вихованці дошкільного навчального закладу “Сонечко” (директор Світлана Логвиненко). Музичні вітання подарували глядачам учні Оболонської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Ольга Кайдалова). Гарний настрій та чудову концертну програму подарували глядачам аматори сцени: учасники художньої самодіяльності Оболонського Зонального Будинку культури (директор Любов Лихенко); учасники художньої самодіяльності Іванівського сільського клубу (директор Оксана Куцовол). Концерт відбувся під патронатом сільського голови Б.В. Пустовойтова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь