A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У мереживо щоденних турбот, у дощовий день літа вплелося свято юності й краси – випускний вечір Оболонської ЗОШ І-ІІІ ст

Дата: 28.06.2018 13:39
Кількість переглядів: 977

Фото без опису

І між майбутнім і минулим,
Дитинством і безмежжям мрій
Неначе міст ми протягнули –
Чарівний вечір — випускний! 
У мереживо щоденних турбот, у дощовий день літа вплелося свято юності й краси – випускний вечір Оболонської ЗОШ І-ІІІ ст. Вручення атестатів, «доросле» вбрання, обмін побажаннями, сльози і сміх, зустріч сонця... Дівчата у гарних сукнях, хлопці у костюмах. Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, вони не стримували ні посмішок, ні сліз.
Випускний вечір є певною межею, за якою розпочинається доросле життя. У минулому залишилися уроки, дзвоники та веселі перерви, екзамени, попереду – безліч можливостей, здійснення мрій і задумів, широка дорога нового життя, самостійного, дорослого.
Ще поки звучить прощальний вальс, учителі дають слушні поради, батьки благословляють, а завтра… Все просто залишиться в думках, спогадах, на сторінках минулого. Життя продовжується!!! Життя тільки починається !!!
Випускники підготували щирі слова вдячності, їхні батьки і менші братики і сестрички брали активну участь у проведенні свята. Святково прибрана зала, щирі слова, жартівливі танці та сценки викликали у глядачів позитивні емоції.

З вітальними словом до випускників та присутніх звернувся голова Оболонської ОТГ Б.Пустовойтов, і побажав випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у майбутній діяльності!
Бажаємо вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!
Щасти вам у всьому!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь