Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

В суботу, 20 жовтня, в Іванівці відбувся загально сільський суботник, в рамках якого було висаджено більше 120 дерев та кущів.

Дата: 23.10.2018 11:18
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

         В суботу, 20 жовтня, в Іванівці відбувся загально сільський суботник, в рамках якого було висаджено більше 120 дерев та кущів. Саджанці люб’язно погодилась надати адміністрація Криворудського дендропарку, на чолі із директором Дехніч Тамарою Анатоліївною та директором Криворудської ЗОШ Бабарикою Павлом Миколайовичем. Завдяки небайдужим селянам, вдалося оновити сільський парк біля Будинку культури, озеленити територію біля школи та висадити дві кленові алеї. «Віснику Семенівщини» вдалося поспілкуватися із іванівським старостою Світланою Діденко:

           Хтось це називає словом «суботник», люди старшого покоління говорять «толока», бо колись так само збирались, будували (лили) один – одному будинки, сільські хати – читальні, клуби… у нас, із однієї сторони, це необхідний крок,який дозволить зекономити на бюджеті ОТГ, з іншого – даний захід має об’єднати та згуртувати громаду.

            Користуючись нагодою, хочу подякувати усім тим, хто долучився до  сьогоднішнього суботника, а це: сільський голова Оболонської ОТГ Борис Пустовойтов, який працював разом із своїми синами, Валентина Бондаренко, Сергій Бондаренко, Ромашко Ірина, Оніпко Галина, Бурнаховська Лідія, Любов Діденко, Оксана Куцовол, Аліна Куцовол, Любов Носенко, Ганна Тиряник, Сергій Нога, Олексій Валяєв, Павлович Павло, Пилипенко Віталій, Куцовол Леонід, Винник Віктор, Клумля Людмила, Забалуй Станіслав та два учні : Ромашко Олександр та Куцовол Максим, за підвезення бочки з водою дякую Ігорю Дроботу, а за надання бочки  - Лишку Сергію Володимировичу. Низький уклін нашим криворудським друзям, Тамарі Анатоліївні Дехніч та Павлу Миколайовичу Бабариці, які безкоштовно надали більше ста саджанців молодих лип, дубків, грабів, кленів та інших декоративних рослин. Звичайно, ландшафтного дизайнера ми не наймали, але в роботу вкладали душу, тому переконані, що буде не тільки корисно для екології, але й радуватиме око іванівців та гостей нашого села.

           До суботника долучилися люди різного віку та різних професій, кожен охочий міг посадити власне деревце, нажаль працюючі так і не дочекались допомоги однієї із найактивніших жительок села, яка на сесіях Оболонської ОТГ позиціонує себе як борець за розвиток Іванівки, сумно, але поки що, тільки на словах…

            Сподіваємось, що такі заходи стануть традиційними для всіх громад Семенівського району, адже чисте довкілля, окультурені парки, сквери і береги річок набагато патріотичніше ніж гасла і транспаранти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь