Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

31 травня 2019 року, в Оболонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулось свято Останнього дзвоника

Дата: 03.06.2019 12:00
Кількість переглядів: 641

Фото без опису

31 травня 2019 року, в Оболонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулось свято Останнього дзвоника, яке сповістило про закінчення навчання та початок літніх канікул. Щоб привітати учнів і вчителів із завершенням навчального року сільський голова Борис Пустовойтов та помічник народного депутата України К.Іщейкіна Юрій Костюк , керуюча дільницею ТОВ Райз-Схід” Наталія Голодна    завітали в школу на урочисту лінійку з нагоди свята.

Сільський голова розділив з школярами в Оболонської ЗОШ  І-ІІІ ст. святковий настрій, побажав їм гарно відпочити, підрости, набратися позитиву та незабутніх вражень, щоб восени з новими силами переступити поріг рідної школи. Він також привітав педагогічні колективи із закінченням навчального року та звернувся з вітальними словами до батьків, які разом з дітьми проживають роки їх шкільного життя, радіють їх успіхам та переймаються невдачами. Звертаючись до випускників, сільський голова наголосив, що останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки. Борис Пустовойтов побажав їм бути добрими й порядними людьми, щасливої долі, здійснення найзаповітніших мрій, не забувати рідну школу та Оболонь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь