A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

23 серпня, у переддень Дня Незалежності України, під час відзначення Дня Державного Прапора України, для жителів та гостей села Іванівка

Дата: 29.08.2019 10:22
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

День Державного Прапора та День Незалежності є основними державними національними святами України, адже прапор є невід’ємним символом будь-якої країни, а щодо незалежності – то український народ віками йшов до неї у своєму святому прагненні жити в вільній, незалежній країні.

23 серпня, у переддень Дня Незалежності України, під час відзначення Дня Державного Прапора України, для жителів та гостей села Іванівка був представлений святковий концерт. Програма свята була цікавою та різноманітною: свої вітання глядачам дарували артисти Оболонського зонального будинку культури, Іванівського сільського будинку культури, Іванівської ЗОШ І-ІІІ ст. та творчих аматорів сцени. З вітальним словом до глядачів звернулися сільський голова Борис Пустовойтов та староста села Іванівка Світлана Діденко. Вони побажали кожній родині здоров’я і процвітання, миру і злагоди, щастя і добробуту, здійснення всіх світлих мрій та сподівань, успіхів у всіх життєвих справах! Привітав присутніх зі святом також протоієрей Іван Савченко зі своїм товаришем з Кременчука Юрієм Павлюком чудовою піснею.

Відбулася інтригуюча лотерея. Спонсори свята: Оболонська сільська рада, продукти ПСП «Маяк» та ТОВіПК «Полтавазернопродукт». На завершення свята всі присутні смакували кашею, приготовленою незмінним кухарем Сергієм Бондаренком. Вражень і позитивних емоцій вистачить надовго. На все село було чутно і душевні українські пісні, і гучні народні танці. Дякуємо щиро за свято!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь