A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська рада об'єднана територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Нещодавно в селі Оболонь відсвяткували 275 річницю села.

Дата: 03.09.2019 10:54
Кількість переглядів: 693

Звивається стежиночка до рідного села,

Та найдорожча жилочка, де молодість пройшла,

Та ниточка без вузликів, що в серці я ношу,

Та найсвятіша музика, якою дорожу.

 

Нещодавно в селі Оболонь відсвяткували 275 річницю села.

Надзвичайно людно було на сільському стадіоні. На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого. На захід завітало чимало почесних гостей – депутат Полтавської обласної ради Володимир Ярошенко, голова Семенівської районної державної адміністрації Віктор Федоренко, заступник голови РДА Артем Даценко, керуючий справами районної ради Юрій Черевик, депутати районної ради від партії «Рідне місто» Сергій Семигреєнко, депутат Оболонської сільської ради Юрій Костюк, керуюча відділку ТОВ «Райз-Схід» Лідія Курас, староста с. Іванівка Світлана Діденко, поет, лауреат багатьох літературних премій, почесний житель Семенівщини та Оболоні Іван Перепеляк. Господар свята, голова Оболонської громади Борис Пустовойтов із найщирішими побажаннями звернувся до всіх присутніх та привітав зі святами. На святі було нагороджено чимало оболонян подяками й грамотами за активну громадянську позицію та участь у житті громади.

В оновленому та розбудованому парку(за підтримки К.Є.Іщейкіна) зібралися усі, хто хоч якось пов’язує своє життя з цим мальовничим селом. Атмосфера та розмах свята вражали: на новенькій маштабній сцені(за підтримки народного депутата О.М. Трухіна) відбувалися урочистості, поряд функціонувало декілька фотозон, у парку діяли торгові точки та точки харчування, а неподалік були розташовані дитячі атракціони, на яких могли бавитися маленькі гості свята.

Жителі та гості громади слухали історію села за 275 років, мали змогу подивитися на пана Оболонського зі своєю дружиною та живі картини з життя села. Родзинкою свята стало проведення урочистостей для подружніх пар, які в цьому році святкують ювілеї сімейного життя. Також вшанували довгожителів, яким понад 90 років. Піснями й танцями присутніх радували виступ народного вокального ансамблю «Славяни» (Мирогород), виступи колективів художньої самодіяльності Оболонського ЗБК, Іванівського СК, Тукалівського СК та талановиті жителі громади Ірина Твердохліб, Віктор Нога. Запальний виступ подарували публіці і наймолодші учасники свята – вихованці ДНЗ «Сонечко».

Окрім концерту присутні могли пригоститися кашею, юшкою та шурпою. Скуштувати цей продукт назбиралось чимало охочих.Захід завершився товариським футбольним матчем між місцевою командою «Оболонь» і чемпіонами Європи – збірною ветеранів Полтавщини. Гра завершилася з рахунком 1:3.

Люди мали змогу поспілкуватися з давніми друзями, згадати історію рідного села і просто гарно відпочити, а значить – свято вдалося!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь