A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

День знань. Початок нового навчального року в селі Оболонь

Дата: 03.09.2019 11:04
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

День знань. Початок нового навчального року.

 2 вересня 2019року перший дзвоник пролунав для 28 першокласників, які вперше переступили поріг Оболонської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Для них урочисто проведено цікаве і змістовне свято.

 Школярі, вчителі, батьки, представники влади  зібрались біля школи на оновленій площадці (за підтримки народного депутата Олександра Трухіна), щоб разом розпочати новий навчальний рік. З привітаннями та настановами до школярів  звернулися: директор школи Ольга Кайдалова,  сільський голова Оболонської ОТГ Борис Пустовойтов,  а також почесні гості, серед яких депутати Оболонської сільської Юрій Костюк та керуюча відділку ТОВ «Райз-Схід» Лідія Курас, заступник по соціальним питанням ТОВ «Кернел»  Воронова Світлана Анатоліївна та спеціаліст Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської РДА Кущ Світлана Петрівна , які  привітали з Днем знань і побажав, щоб цей навчальний рік відкрив перед молоддю нові горизонти, вчителям – творчого педагогічного натхнення, батькам – гордості за своїх дітей.

  Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вже сьогодні вперше у своєму житті сядуть за парти. Для них – це початок шляху у Країну Знань. Тому особливо цінно, щоб він запам’ятався дітям як важливий день, з якого розпочинаються несподівані відкриття, захоплюючі зустрічі, цікаві враження. На завершення урочистої лінійки хвилююче зазвучав дзвіночок у руках маленьких першокласників, який покликав школярів до класів на перший урок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь