A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська рада об'єднана територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

02 грудня 2020 року в Семенівському РС філії «Центр пробації», Олена Зайченко провела семінар для осіб, які перебувають на обліку в секторі пробації

Дата: 03.12.2020 09:51
Кількість переглядів: 470

Фото без описуФото без опису

02 грудня 2020 року в Семенівському РС філії «Центр пробації» у Полтавській області  заступник начальника відділу «Семенівське бюро правової допомоги» Олена Зайченко провела семінар для осіб, які перебувають на обліку в секторі пробації на тему: "Запобігання та протидія домашньому насильству" за допомогою програми ZOOM.

Починаючи з 2001 року, в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка підтримується міжнародною спільнотою.

Олена Зайченко поінформувала учасників заходу про те, що формами домашнього насильства є фізичне, психологічне, економічне та сексуальне насильство, про  відповідальність яка чекає на кривдників, а також про порядок застосування термінового заборонного припису та обмежувального припису стосовно кривдника.

Важливо! В Україні функціонує "гаряча лінія" 15-47, де надаються інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які постраждали від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей, або з питань загрози вчинення такого насильства, а також надається психологічна допомога потерпілим від домашнього насильства жінкам, чоловікам, дітям.

Метою проведення даного заходу було привернення уваги населення до проблеми насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, а також профілактика вчинення домашнього насильства.

За консультацією можна звернутися до відділу «Семенівське бюро правової допомоги» за адресою: смт. Семенівка вул. Незалежності 34, телефон: (05341) 91-2-43.

 

Відділ “Семенівське бюро правової допомоги” знаходиться за адресою:

смт. Семенівка, вул. Незалежності, 34; тел.: (05341) 91-2-43.

 Прийом громадян щоденно з 09.00-18.00  без перерви.  Субота, неділя — вихідний.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь