A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Якісне надання послуг всім категоріям громадян - військовослужбовці та учасники АТО/ООС.

Дата: 21.01.2021 13:14
Кількість переглядів: 519

Фото без описуФото без опису

Якісне надання послуг всім категоріям громадян, які звернулися до служби зайнятості за пошуком роботи - основне завдання служби зайнятості. Одна із категорій осіб, яким приділяється особлива увага – військовослужбовці та учасники АТО/ООС.

Так, з метою виконання Договору про співпрацю та взаємодію між Міністерством у справах ветеранів України та Державним центром зайнятості фахівцями Семенівської районної філії  20 січня 2021 року організовано проведення інформаційного вебінару на он лайн платформі ZOOM.

Від завідувача сектору активної підтримки Баранцової Тетяни слухачі дізнались про сучасні шляхи працевлаштування, використання електронних сервісів для пошуку роботи, можливістю участі в громадських роботах, професійного розвитку з отриманням робітничих професій.Також присутні на вебінарі дізнались про новий освітній проект «Школа фермерства 2.0», на якому зацікавлені матимуть можливість отримати сертифікати та посібники.

До участі у заході запросили керівника відділу Семенівське бюро правової допомоги Новобранець Тетяна, яка ознайомила присутніх з послугами, які надає система безоплатної допомоги серед яких: отримання пільг, призначення різних видів державної соціальної допомоги, реалізації права на отримання земельної ділянки та житла, незаконного звільнення з роботи, стягнення матеріальної шкоди, порядку призначення інвалідності тощо.

По закінченню заходу учасникам АТО/ ООС надано індивідуальні консультації з різних питань та надано контакти для можливості вирішення питань правового характеру.

 

Більше цікавої інформації читайте за посиланнями:

-      https://www.facebook.com/semeniwkaRCZ

-      http://pol.dcz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь