A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська рада об'єднана територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вибір професії – важливий етап в житті кожної людини.

Дата: 14.04.2021 09:59
Кількість переглядів: 678

Вибір професії – важливий етап в житті кожної людини. Сьогодні ринок праці переживає період глобальних змін. Ті професії та спеціальності, що були затребувані кілька років тому, можуть повністю зникнути в майбутньому.

Пандемія коронавірусу внесла свої корективи у вступну кампанію. Тож, час для роздумів ще є, тому служба зайнятості пропонує отримати послуги з профорієнтації дистанційно у он-лайн форматі.

Так, з метою ознайомлення випускників Семенівського НВК № 2 з можливістю безкоштовного навчання у навчальних закладах 13 квітня 2021 року завідувачем сектору активної підтримки безробітних Семенівської районної філії Полтавського ОЦЗ Тетяною Баранцовою  було організовано  проведено он лайн Презентацію навчальних закладів. Участь у вебінарі взяли представники Державної  Прикордонної Служби України м. Харків та Міжрегіонального центру м. Хорол.

Представник Державної  прикордонної служби України підполковник Сергій Степанов ознайомив випускників з можливістю вступу до Національної академії державної прикордонної служби України ім.. Б. Хмельницького та можливістю військової служби за контрактом у Державній Прикордонній Службі України, а саме:

  • безкоштовне навчання за кошти державного бюджету
  • повне державне утримання та перебування на військовій службі
  • повний соціальний пакет офіцера.

Заступник директора з виховної роботи Сергій Демиденко інформував присутніх про переваги навчання у Міжрегіональному центрі перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Хорол. Для присутніх Сергій Володимирович презентував фільм про навчальний заклад.

До участі у заході долучилась керівник Семенівського бюро правової допомоги Тетяна Новобранець, яка презентувала послуги бюро та наголосила на забезпеченні реалізації права на освіту громадянами України незалежно від кольору шкіри, раси, статі, релігії, політичних уподобань.

Наприкінці зустрічі слухачам побажали обрати професію, яка в майбутньому принесе не лише принесе не тільки успіх, а й задоволення і духовний розвиток.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь