Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Співпраця з ТГ - шлях вирішення актуальних питань клієнтів пробації

Дата: 09.06.2021 14:17
Кількість переглядів: 1157

Фото без опису

Співпраця з ТГ - шлях вирішення актуальних питань

клієнтів пробації.

      Налагодження й розширення співпраці з  територіальними громадами є пріоритетним завданням Семененівського районного сектору філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області. Тому   08 червня 2021 року відбулася робоча зустріч начальника Семенівського районного сектору Юлії Лут спільно з дільничним офіцером поліції Іваном Борисенком  із головою Оболонської  територіальної громади Борисом Пустовойтовим.  

 В рамках зустрічі проаналізовано результати спільної роботи за попередні 5 місяців та обговорено шляхи подальшої співпраці задля зменшення правопорушень на території громади та допомоги особам, які перебувають на обліку в Семенівському районному секторі та опинилися в складних життєвих обставинах або потребують кваліфікованої допомоги фахівців при вирішенні їх криміногенних  потреб.  

         Борис Васильович розповів про послуги, які надають фахівці відділення соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді КУ "Центр надання соціальних послуг" Оболонської ТГ та пояснив, що вони працюють не тільки з особами, що опинилися в складних життєвих обставинах, а з усіма  категоріями населення, які потребують допомоги та звертаються . Окрім того, під час зустрічі обговорено шляхи співпраці щодо спільних дій у сфері попередження вчинення правопорушень на території громади. Наприкінці зустрічі Борис Пустовойтов зазначив, що якщо є співпраця між всіма організаціями -  буде й результат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь