A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

На території Оболонської громади (с. Худоліївка) ліквідували наслідки стихії.

Дата: 19.07.2021 08:34
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

На території Оболонської сільської територіальної громади в с. Худоліївка злива і шквали стали причиною підтоплення присадибних ділянок та пошкодження покрівель приватних будинків та установ на території населеного пункту.

     Завдяки швидкому реагуванню на ситуацію сільського голови Бориса Пустовойтова, доцільної координації даної ситуації голови обласної ради Олександра Біленького було ліквідовано наслідки стихії.

     Окрема подяка директору ТОВ Дніпроагролан Ковальову О. Ю. , директору ПП ПСП Маяк Трущенку Л. А. , голові СФГ "Дослідне" Мокляку В. Я. за надану допомогу технікою, матеріалами та пальним.

      Осторонь цієї надзвичайної ситуації не залишались колективи   виконавчого комітету Оболонської сільської ради, Худоліївського ЗДО "Калинка", Худоліївської ЗОШ, Худоліївського будинку культури та бібліотеки, Оболонської МПО, працівників по виконанню громадських робіт, депутат Оболонської сільської ради Мисюра В.С., працівник з туризму НПП Нижньосульський Козлов М. І., житель села Худоліївка Клименко В.В. Які власноруч розбирали повалені покрівлі та наслідки повалених дерев.

     Такі вчинки заслуговують на повагу. Пишаємось, що в нашій громаді живуть люди, яким не байдуже до проблем громади. Бажаємо Вам міцного здоров'я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами  буде людська подяка за Ваші добрі справи!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь