A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зустрічайте черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 05.10.2021 10:00
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

Зустрічайте черговий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

 

Вересневий випуск видання розповість читачам про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, новації чинного законодавства. новини від партнерів та найактуальніші юридичні коментарі.  

1 вересня на всій території України гостинно відкрили свої двері для клієнтів бюро правової допомоги. Наразі на Полтавщині працює 24 бюро правової допомоги. Про успіхи цих державних правничих інституцій читайте у вересневому випуску видання.

8 жовтня правники України відзначають своє професійне свято – День юриста З цієї нагоди в інтерв’ю з директором Полтавського юридичного інституту Ігорем Криницьким говоримо про затребуваність професії юриста в Україні, які юридичні професії будуть користуватися попитом у майбутньому, як працює навчальний закладах в умовах пандемії та особливості  підготовки юристів  та родзинки навчального закладу. 

У рубриці «Життя ОТГ»  читайте про  успіхи Карлівської громади. 

У рубриці «Думка спеціаліста» читайте  про правові аспекти питання вакцинації в України. Про це розповідають наші партнери – представники юридичного Департаменту Полтавської  обласної державної адміністрації.

У рубриці «Новини від партнерів»  читайте про здобутки та  особливості роботи Київського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області.

Як відбувалася  ярмарка соціальних послуг у Полтаві, яка її мета та роль фахівців системи БПД Полтавщини. Про це читайте у черговому випуску видання.

Про становлення себе як юриста, шлях до юридичної професії та життєві орієнтири розповідає очільниця Шишацького бюро правової допомоги Вікторія Писарська у рубриці «Людина права».

Найцікавіші роз’яснення правового характеру читайте  у  постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

У кожному номері видання читачі мають можливість ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД. З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь