A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ З ПАРТНЕРАМИ - ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІШНОЇ ДОПОМОГИ КЛІЄНТАМ ПРОБАЦІЇ

Дата: 27.10.2021 14:22
Кількість переглядів: 986

"ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ З ПАРТНЕРАМИ - ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІШНОЇ ДОПОМОГИ КЛІЄНТАМ ПРОБАЦІЇ"

            Вирішити проблеми та підтримати клієнтів пробації на шляху до позитивних змін допомагають представники різних державних і неурядових організацій та установ, а також волонтери пробації. З різними проблемами звертаються до працівників Кременчуцького районного сектору № 3 засуджені, деякі з проблем можна вирішити безпосередньо на місці, а деякі потребують сторонньої допомоги. Тоді працівники сектору звертаються до партнерів, в державні організації з якими тісно співпрацюють, під час вирішення криміногенних потреб засуджених.

            За 9 місяців 2021 року клієнтам пробації видавалися направлення до КУ "Центр надання соціальних послуг" Семенівської селищної ради, та КУ "Центр надання соціальних послуг" Оболонської сільської ради де фахівці з соціальної роботи провели оцінку соціальних потреб осіб, взяли їх під соціальний супровід та визначили напрямки подальшої роботи, яка спрямована на розв’язання складних життєвих ситуацій. Перебуваючи під соціальним супроводом клієнти пробації отримують консультації щодо розвитку соціальних навичок, навичок виховання та догляду за дітьми, управління домогосподарством, тощо. Крім того, фахівці допомагають проаналізувати життєву ситуацію кожного та визначити основні проблеми та шляхи їх вирішення.

            Ефективною є співпраця Кременчуцького районного сектору № 3 з Семенівською районною філію Полтавського ОЦЗ куди направляються або самостійно звертаються клієнти пробації, з метою вирішення потреби в працевлаштуванні та отриманні освіти. Троє клієнтів отримали статуси безробітного та перебувають на обліку в центрі зайнятості, двоє завдяки професійній роботі фахівців центру зайнятості працевлаштувалися, а четверо осіб отримали направлення на працевлаштування в межах району. Крім того кар’єрними радниками центру зайнятості проводяться семінари для клієнтів пробації, в ході яких клієнти постійно отримують роз’яснення з питань чинного законодавства про зайнятість та отримують консультації з питань працевлаштування та реєстрації в службі зайнятості.

            Окрім того, партнером "Семенівське бюро правової допомоги" постійно проводяться семінари для клієнтів пробації, з метою попередження вчинення кримінальних правопорушень а також надаються індивідуальні консультації з правових питань. Клієнти пробації як самостійно, так і за направленням звертаються за допомогою до працівників бюро.

Плідна співпраця з партнерами у всіх напрямках допомагає швидко та ефективно вирішувати криміногенні потреби клієнтів.

 

Провідний інспектор

Кременчуцького районного сектору № 3

філії Державної установи "Центр пробації"

в Полтавській області   

Ніна Липій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь