Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Для жінок, які перебувають на обліку В Семенівській районній філії Полтавського ОЦЗ 2 листопада 2021 року організовано та проведено Презентацію роботодавця – ТОВ «Ворскла – мода».

Дата: 04.11.2021 14:51
Кількість переглядів: 396

Фото без опису

Для жінок, які перебувають на обліку В Семенівській районній філії Полтавського ОЦЗ 2 листопада 2021 року  організовано та проведено Презентацію роботодавця – ТОВ «Ворскла – мода». Участь у заході взяли заступник директора з виробництва Горягіна Ольга Володимирівна та  заступник директора з персоналу  Людмила Іващенко,

                Людмила Іващенко  повідомила присутнім, що на сьогодні  фабрика - це високоефективне швейне виробництво з сучасними технологіями, обладнанням. Це - весь верхній жіночий асортимент виробів: жіночі жакети, брюки, сукні, спідниці, напівпальта, пальта, трикотаж.

Для осіб , які бажають мати стабільний заробіток та гідні умови праці за професією швачка, кравець, закрійник підприємство пропонує:

  • гідну заробітну плату
  • повний соціальний пакет
  • медичне обслуговування на підприємстві
  • проживання у гуртожитку
  • пільгове харчування у власній їдальні
  • санаторно – курортне лікування

Слухачі дізналися, що вікових обмежень до бажаючих стати швачками немає. Як і з приводу освіти – можна прийти і «з нуля», і з базовими навичками,  на підприємстві вчать шити безкоштовно, виплачують  стипендію.  А ще безкоштовне навчання на підприємстві ТОВ «ВОРСКЛА-МОДА»– це шанс не лише отримати новий фах, а й працевлаштуватися за місцем проживання.

Філіали фабрики діють у восьми населених пунктах Полтавської області – Зінькові, Опішні, Котельві, Гадячі, Семенівці, Кобеляках, Світлогірському та Лохвиці. Тому бажаючі з цих місцевостей можуть або приїхати на навчання до Полтави, або пройти навчання в одному з перелічених філіалів, аби потім отримати роботу у своєму рідному селищі.

       Осіб, які зацікавилися навчанням та подальшим працевлаштуванням запросили до ПП Шнейдер М.А. філіалу  ТОВ «Ворскла – мода», який розташований в смт. Семенівка.

     Якщо Ви мрієте отримати професію  швачки  та мати постійну роботу запрошуємо Вас до Семенівської районної філії Полтавського ОЦЗ для отримання більш детальної інформації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь