A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська рада об'єднана територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Для жінок, які перебувають на обліку В Семенівській районній філії Полтавського ОЦЗ 2 листопада 2021 року організовано та проведено Презентацію роботодавця – ТОВ «Ворскла – мода».

Дата: 04.11.2021 14:51
Кількість переглядів: 330

Для жінок, які перебувають на обліку В Семенівській районній філії Полтавського ОЦЗ 2 листопада 2021 року  організовано та проведено Презентацію роботодавця – ТОВ «Ворскла – мода». Участь у заході взяли заступник директора з виробництва Горягіна Ольга Володимирівна та  заступник директора з персоналу  Людмила Іващенко,

                Людмила Іващенко  повідомила присутнім, що на сьогодні  фабрика - це високоефективне швейне виробництво з сучасними технологіями, обладнанням. Це - весь верхній жіночий асортимент виробів: жіночі жакети, брюки, сукні, спідниці, напівпальта, пальта, трикотаж.

Для осіб , які бажають мати стабільний заробіток та гідні умови праці за професією швачка, кравець, закрійник підприємство пропонує:

  • гідну заробітну плату
  • повний соціальний пакет
  • медичне обслуговування на підприємстві
  • проживання у гуртожитку
  • пільгове харчування у власній їдальні
  • санаторно – курортне лікування

Слухачі дізналися, що вікових обмежень до бажаючих стати швачками немає. Як і з приводу освіти – можна прийти і «з нуля», і з базовими навичками,  на підприємстві вчать шити безкоштовно, виплачують  стипендію.  А ще безкоштовне навчання на підприємстві ТОВ «ВОРСКЛА-МОДА»– це шанс не лише отримати новий фах, а й працевлаштуватися за місцем проживання.

Філіали фабрики діють у восьми населених пунктах Полтавської області – Зінькові, Опішні, Котельві, Гадячі, Семенівці, Кобеляках, Світлогірському та Лохвиці. Тому бажаючі з цих місцевостей можуть або приїхати на навчання до Полтави, або пройти навчання в одному з перелічених філіалів, аби потім отримати роботу у своєму рідному селищі.

       Осіб, які зацікавилися навчанням та подальшим працевлаштуванням запросили до ПП Шнейдер М.А. філіалу  ТОВ «Ворскла – мода», який розташований в смт. Семенівка.

     Якщо Ви мрієте отримати професію  швачки  та мати постійну роботу запрошуємо Вас до Семенівської районної філії Полтавського ОЦЗ для отримання більш детальної інформації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь