A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська рада об'єднана територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Формування бюджету громади

Дата: 22.11.2021 14:56
Кількість переглядів: 422

Відповідно до Бюджетного регламенту сільської ради та з метою забезпечення конституційних прав громадян щодо звернень та пропозицій, де висловлюються поради і рекомендації щодо діяльності органів місцевого самоврядування, врегулювання суспільних відносин та умов життя, створення можливості брати участь в обговоренні нагальних проблем, на які спрямовуються кошти бюджету громади, Оболонська сільська рада проводить громадське обговорення проєкту бюджету Оболонської сільської територіальної громади на 2022 рік.

В зв’язку з оголошенням карантину, аби уникнути розповсюдження Covid-19, викликаного коронавірусом SARS-CoV-2, обговорення проєкту рішення «Про бюджет Оболонської сільської територіальної громади на 2022 рік» проводитиметься в режимі  on-line.

До обговорення запрошуються жителі Оболонської сільської територіальної громади , депутати сільської ради, члени виконавчого комітету, представники громадських організацій та господарюючих суб'єктів.

Пропозиції просимо надавати до фінансового відділу Оболонської сільської ради за адресою: Полтавська область, Кременчуцький район, с.Оболонь, вул. Позена,1/2, або надсилати на електронну пошту 441162052@ukr.net з поміткою «Бюджет 2022» в термін до 20 грудня 2021 року.

Проект рішення сесії із додатками, пояснювальна записка, порівняльні таблиці планових показників за доходами і видатками розміщені на офіційному  сайті Оболонської сільської ради за посиланням


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь