A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

20 грудня в приміщенні Оболонської сільської ради пройшли громадські слухання щодо обговорень проєкту бюджету Оболонської сільської територіальної громади на 2022 рік.

Дата: 22.12.2021 09:29
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

20 грудня в приміщенні Оболонської сільської ради пройшли громадські слухання щодо обговорень проєкту  бюджету Оболонської сільської територіальної громади на 2022 рік.

Основний фінансовий документ, за яким буде жити громада у 2022 році,  представила начальник Фінансового відділу Оболонської сільської ради Наталія Кравченко.

Зокрема було відмічено, що проєкт бюджету на 2022 рік складено відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та прогнозних  показників економічного і соціального розвитку громади. Бюджет є збалансованим за доходами і видатками.  При формуванні проєкту бюджету головним пріоритетом було збереження основних напрямків бюджетної політики та дотримання принципів Бюджетного кодексу України.

Наталія Миколаївна детально проінформувала присутніх про планові завдання та обсяг коштів, передбачений на 2022-ий рік в розрізі видів видатків. Варто зауважити, що проєкт бюджету був розглянутий на засіданні Виконавчого комітету Оболонської сільської ради, обговорений на засіданнях постійних депутатських комісії. За результатами попередніх розглядів проєкту даного бюджету, напрацьовані зауваження та пропозиції будуть враховані та затверджені на сесії сільської ради 24 грудня 2021 року.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь