Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Цього року пам’ятні дати 8 і 9 травня – дні пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Україна відзначає в умовах повномасштабної військової агресії Росії проти України.

Дата: 08.05.2022 18:25
Кількість переглядів: 1309

Фото без опису

       Цього року пам’ятні дати 8 і 9 травня – дні пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Україна відзначає в умовах повномасштабної військової агресії Росії проти України.

     77 років тому завершилася Друга світова війна…Війна, яка чорним крилом смерті торкнулася кожної української родини.У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну Українську землю від нацистських загарбників. У цій війні загинули мільйони українців. І саме зараз ми не лише пам’ятаємо, а й розуміємо,якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що той хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона- запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.
      Так само,як і майже 80 років тому,Україна продовжує боротися з тим самим злом,жорстоким агресором.Не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття велика трагедія нашого народу. Неможливо забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших. В цей день ми віддаєм шану всім загиблим у Другій світовій війні і молимося за наших воїнів, які  в цей час боронять Україну від рашизму. Висловлюємо слова глибокої вдячності ветеранам Другої світової війни та вшановуємо їхній героїчний подвиг. Наша перемога ще попереду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь