A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська рада об'єднана територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Консультування для осіб, що перебувають на обліку в Кременчуцькому районному секторі № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області

Дата: 28.11.2022 16:50
Кількість переглядів: 144

28 листопада 2022 року для клієнтів Кременчуцького районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області працював консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.

Головним юристом сектору «Семенівське бюро правової допомоги» Оленою Зайченко проведено консультування осіб з питань відповідальності за вчинення домашнього насильства та запобігання насильству. В ході прийому було надано правові консультації та роз'яснення, а також клієнти пробації отримали інформаційні матеріали з роз'ясненнями на правову тематику.

За консультацією можна звернутися до сектору «Семенівське бюро правової допомоги» за адресою: смт. Семенівка вул. Незалежності 34, телефон: (05341) 91-2-43.

За номером 0 800 213 103 надаються консультації та роз’яснення з правових питань, додаткові відомості про надання безоплатної правової допомоги тощо.

Отримати онлайн правову допомогу можна у кабінеті клієнта на сайті системи БПД, у мобільних застосунках «Безоплатна правова допомога» або «Твоє право», у Телеграм та Вайбер. Посилання тут — https://linktr.ee/legalaid.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь