A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі Оболонської сільської територіальної громади сердечно вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 30.12.2022 13:51
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Шановні жителі Оболонської сільської територіальної громади сердечно вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!


Цей рік став особливо важким для нашої країни, наших громадян. Адже росія не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Але ми сильні і захистимо нашу землю, разом! Наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність держави.
У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Я вірю що справдяться  наші сподівання і все залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці та віри у Перемогу.

Особливі вітання всім нашим землякам, які змушені зустрічати свята далеко від своїх домівок, в окопах на бойовому посту, виконуючи благородну місію по захисту держави.

Дякую Народному депутату України Олександру Трухіну, начальнику Полтавської обласної військової адміністрації Дмитру Луніну, начальнику Кременчуцької районної військової адміністрації Олегу Лєдніку за підримку, за допомогу, небайдуже ставлення до нашої маленької сільської громади та до її жителів.

Хочу подякувати всім небайдужим очільникам фермерських господарств, товариств, приватних підприємств, які допомагали нам протягом цього нелегкого року. Всім, хто допомагав і ділом, і фінансово, і доцільною порадою. Дякую за підтримку директору ТОВ «Агріс» Володимиру Куцоволу, директору ФГ «Відродження» Сергію Горошинському, Євгену Горошинському, депутату обласної ради Володимиру Ярошенку, директору ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс» Роману Пархоменку, директору ТОВ «Агромлин» Максиму Семигреєнку, директоу СФГ «Дослідне» Володимиру Мокляку, директору ПП ПСМ «Маяк» Леоніду Трущенку та Григорію Давигорі, директору СГ «Говтва» Ігорю Докторову, директору ТОВ «Семаль» Андрію Сидорову, директору ТОВ «Агрофірма Дніпроагролан» Олександру Ковальову, директору ФГ «Тукалівське» Миколі Тимченку, директору ФГ «Журавель» Миколі Журавлю, депутату Семенівської селищної ради Сергію Кісліченку.

Дякую Станіславу Бразі, Анатолію Теслі, Ользі Сіренко, Олегу Каряці, Роману Попову, Василю Даценку, Олександру Окольничому, Ярославу Коцюрбаку, Володимиру Махну, Віталію Мисюрі, Василю Головку, Євгену Петрашенку, Володимиру Білоцерківцю, Івану Воліку, Василю Лобану, Сергію Киричку, В'ячеславу Кулішу, Василю Різнику, Анатолію Проскурні за громадську позицію, за підтримку громади в нелегкий час.

Шановні жителі громади, вам окрема подяка за згуртованість та доброту серця. Дякую за активність, за допомогу для ЗСУ, за організацію, створення та підтримку добровільної територіальної оборони, за порядок в громаді, за смачні обіди та зібрані продуктові набори. Низький уклін вам, ви гідно справлялися із завданнями, які перед нами ставила війна протягом року.


Дорогі земляки, колеги, вчителі, вихователі, лікарі, пожежники, приватні підприємці... звертаюся до вас із найщирішими побажаннями міцного здоров’я, родинного тепла та злагоди, щирих думок та помислів, оптимізму та незгасимої віри у власні сили та можливості, нехай усі невдачі та неприємності залишаться за порогом старого року, а новий принесе натхнення, наснагу та сили для здійснення усіх задумів та планів.

     Нехай все, що вас радувало у 2022 році, обов’язково знайде продовження у новому 2023 році. Нехай же новорічні та різдвяні свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Я впевнений, Перемога буде нашою! Зичу Вам та вашим родинам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаю гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача! З Новим 2023 роком!
 

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь