A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЦНАП у місті Глобине співпрацює з сервісними центрами МВС

Дата: 14.02.2023 13:44
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

ЦНАП у місті Глобине співпрацює з сервісними центрами МВС

Центр надання адміністративних послуг у Глобиному почав надавати послуги сервісних центрів МВС. Угоду про співпрацю з ЦНАПом уклали торік, а нещодавно перші клієнти вже отримали новенькі посвідчення водія, розповів начальник сервісного центру МВС у Семенівці Анатолій Черевко.

За його словами, зараз у ЦНАПі доступна лише послуга обміну посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів), а згодом додадуться й інші. Звернутися до установи можуть будь-які фізичні особи, незалежно від зареєстрованого чи фактичного місця проживання. Строк обміну посвідчення водія в ЦНАПі складає п’ять днів.

Анатолій Черевко також нагадав, що обмін документів, а також інші послуги доступні в сервісних центрах МВС п’ять днів на тиждень: з вівторка до суботи. У будні відвідувачів чекають з 8:00 до 17:00, в суботу – з 8:00 до 15:45. Обслуговування відбувається за попереднім записом в електронну чергу. Зареєструватися можна на сайті https://eq.hsc.gov.ua/ або ж за допомогою терміналів, що розташовані в приміщеннях сервісних центрів МВС.

Послуги надають також за принципом екстериторіальності, тобто незалежно від зареєстрованого чи фактичного місця проживання. Завдяки цьому, багато людей, яких війна змусила залишити свої домівки, змогли відновити документи чи звернутися за іншими послугами в регіонах, до яких виїхали.

До речі, обміняти українські посвідчення водія також можна в Польщі. На території країни діють чотири центри обміну: в Кракові, Варшаві, Вроцлаві та Гданську.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь