A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська рада об'єднана територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Запрошуємо всіх подавати заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України».

Дата: 03.04.2023 09:07
Кількість переглядів: 124

Друзі, ми оголошуємо 16-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2022». Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України». Всі ми вже дев’ятий місяць повномасштабної війни робимо все можливе для нашої Перемоги, незламності, допомоги тим, хто її найбільше потребує у цей час.

🔶 Цього року маємо чимало нових викликів у всіх сферах життєдіяльності нашої країни, які закриваються силами волонтерів, благодійників, доброчинців та усіх небайдужих громадян як в Україні, так і за кордоном. Допомога ЗСУ, ТРО, вимушеним переселенцям, дітям, школам, культурі чи лікарням, всі наші донати – це доброчинність на захист нашої країни, з головною метою зупинити та подолати агресора і відстояти свою свободу та незалежність.

🔷 У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року. Цьогоріч оргкомітет конкурсу визначив 25 конкурсних номінацій у яких Національна експертна рада визначить переможців. У кожній із номінацій визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможці будуть оголошені на церемонії нагородження, що відбудеться в червні 2023 року у Києві. Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – диплом та унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.

📌 Кінцевий термін подачі заявок на конкурс – 30 квітня 2023 року (включно). Заповнюючи заявку, детально ознайомтеся з умовами конкурсу, обов'язково оберіть номінації у яких братимете участь (детальніше про номінації читайте у витягу з положення - конкурсні номінації) та у форматі word надсилайте на електронну адресу konkurs.blago@gmail.com до 30 квітня 2023 року. Усі необхідні документи та умови участі за лінком: https://blagoukraine.org/news/blago_ukraina_2022-1047.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь