A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська рада об'єднана територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семінар для осіб, що перебувають на обліку в Семенівському управлінні Кременчуцької філії Полтавського ОЦЗ

Дата: 28.04.2023 12:02
Кількість переглядів: 88

28 квітня 2023 року для осіб, які перебувають на обліку в Семенівській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості головним юристом сектору «Семенівське бюро правової допомоги» Оленою Зайченко проведено вебінар на тему: «Зміни в трудовому законодавстві під час воєнного стану».

Під час дії воєнного стану в Україні були внесені зміни в організацію трудових відносин. Зокрема, 19 липня і 24 березня минулого року набрали чинності відповідно Закон України No 2352-ІХ “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин” та Закон України No 2136-ІХ “Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану”, якими законодавці адаптували чинне трудове законодавство до викликів воєнного часу. Дія цих законів тимчасова – на період воєнного стану.

Олена Зайченко розповіла про основні норми цих законів, про адаптацію трудових відносин до умов воєнного стану. Зокрема, про робочий час, час відпочинку та надання відпустки, а також про виплату заробітної плати.

Також, працівник бюро показала сайт Безоплатної правової допомоги — https://legalaid.gov.ua/, розділ правових консультацій, як поставити питання юристу та роз’яснила як скористатися платформою правових консультацій - WikiLegalAid.

Після інформаційної частини заходу усі бажаючі мали змогу поставити питання, що їх цікавили.

Сектор “Семенівське бюро правової допомоги” відділу надання безоплатної правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою смт. Семенівка, вул. Незалежності, 34; тел.: (05341)91243.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь