A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформаційна година для осіб, що перебувають на обліку в Кременчуцькому районному секторі № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області

Дата: 05.05.2023 09:57
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

03 травня 2023 року головним юристом сектору «Семенівське бюро правової допомоги» Оленою Зайченко для осіб, які перебувають на обліку в Кременчуцькому районному секторі № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області проведено правову годину на тему: «Оформлення допомоги малозабезпеченій сім”ї».

Оформлення допомоги малозабезпеченій сім’ї врегульовано Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям».

Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям - щомісячна допомога, яка надається малозабезпеченим сім’ям у грошовій формі в розмірі, що залежить від величини середньомісячного сукупного доходу сім’ї. Державна соціальна допомога призначається і виплачується малозабезпеченим сім’ям, які постійно проживають на території України та з поважних або незалежних від них причин мають середньомісячний сукупний дохід менший від прожиткового мінімуму для сім’ї.

Для оформлення допомоги малозабезпеченій сім’ї необхідно звернутися до органу соціального захисту за місцем проживання.

Для призначення допомоги необхідно надати: документ, що посвідчує особу уповноваженого представника сім’ї; довідка про склад сім’ї; декларація про доходи та майно осіб, які входять до складу сім’ї (заповнюється на підставі довідок про доходи кожного члена сім’ї); довідка про наявність та розмір земельної частки (паю).

Рішення про призначення соціальної допомоги або про відмову в її наданні приймається органом соціального захисту населення протягом десяти календарних днів. Державна соціальна допомога призначається на шість місяців з місяця звернення за її призначенням.

Після інформаційної частини учасники заходу мали змогу отримати правові консультації та задати питання, що їх цікавили.

Звернутися за правовою допомогою також можна до сектору “Семенівське бюро правової допомоги”, що знаходиться за адресою смт. Семенівка, вул. Незалежності, 34; тел.: (05341)91243. Прийом громадян щоденно з 09.00-18.00 без перерви. Субота, неділя — вихідний.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь