Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

DOCUDAY UA В МІСЦЕВІЙ ПРОБАЦІЇ

Дата: 02.08.2023 09:13
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

DOCUDAY UA В МІСЦЕВІЙ ПРОБАЦІЇ

 

01.08.2023 року в приміщенні бібліотеки відбулося чергове засідання кіноклубу Docuday UA при Кременчуцькому РС №3 філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області.

В роботі клубу прийняв участь волонтер пробації Сергій Похилець. Та в ході обговорення охарактеризував кінострічку: «Короткометражна стрічка режисерки Таїсії Кутузової «Ти, бля, рота закрий» дуже гарно і влучно показує відношення місцевих влад і більшості населення до громадських активістів, що намагаються чинити опір неправомірним діям тих же місцевих органів самоуправління громад. На прикладі 15-річного хлопця, який активно виступає проти свавілля місцевої влади, проти корупції та її незаконних дій, авторка показує відношення депутата, поліції та власне, односельчан, які не те, що допомогти, а ладні придушити активного підлітка. Навіть намагаються закрити йому рота вибухівкою. Та це не призводить до очікуваного результату. Хлопець вперто не збирається змиритися із не справедливістю і, я думаю, доведе справу до кінця. На мою думку, метою режисерки було показати глядачеві свавілля та беззаконня в системі самоуправління, та звернути увагу на те, що ми не просто маємо, а й мусимо активно з цим боротися. Ще Леонід Глібов писав:" А більший меншого кусає та ще й б'є, тому, що сила є".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь