Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

30 вересня у приміщенні Оболонського опорного закладу загальної середньої освіти відбулася традиційна серпнева нарада директорів.

Дата: 31.08.2023 14:31
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

30 вересня у приміщенні Оболонського опорного закладу загальної середньої освіти відбулася традиційна серпнева нарада директорів.

 У заході взяли участь Оболонський сільський голова Борис Пустовойтов, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Віктор Юрченко, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Кущ, керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти громади.

На початку наради до керівників з вітальним словом звернувся Борис Пустовойтов. Він привітав присутніх з прийдешнім Днем знань та початком нового навчального року, подякував за наполегливу та самовіддану працю, побажав міцного здоров'я, професійних досягнень, натхнення і сили для реалізації задумів і планів, миру, злагоди та родинного затишку.

Під час роботи наради начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Віктором Юрченком підведені підсумки 2022-2023 навчального року, відзначені досягнення у роботі  колективів закладів освіти Оболонської громади, окреслені пошуки шляхів вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами, визначені також завдання на новий навчальний рік. За результатами перевірки готовності закладів освіти громади можна з упевненістю сказати, що заклади готові до нового навчального року. Також на нараді були обговорені питання організації освітнього процесу в умовах режиму воєнного стану (усі заклади освіти працюватимуть  у змішаному форматі), подання державної статистичної звітності та актуалізацію даних в ПАК «АІКОМ».

 

ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ УСІМ УЧАСНИКАМ НАРАДИ!

 

Зберегти життя і здоров’я усіх учасників освітнього процесу – наше першочергове завдання сьогодні!

Нехай новий навчальний рік стане роком професійних досягнень, особистих звершень освітян, а життя виставляє лише гарні оцінки!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь