A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Підтримка військовослужбовців – пріоритет Оболонської сільської ради та сільського голови.

Дата: 22.12.2023 09:29
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Підтримка військовослужбовців – пріоритет Оболонської сільської ради та сільського голови.

Напередодні новорічних свят, а саме 15 грудня ми відвідали наших земляків, які виборюють цілісність нашої України. Маршрут поїздки проліг у Куп'янському напрямку. Відвідали жителя села Оболонь Віталія Карпова. Разом з благодійним фондом Олександра Трухіна передали воїну-земляку та його побратимам автомобіль. Слова подяки висловлюємо Юрію Коржу та його команді, який завжди підтримує ідею допомоги військовим та втілює цю ідею у справу. Дякуємо всім підприємцям, фермерам, жителям сіл Оболонь, Погребняки, Тукали, які активно долучились до ремонту автомобіля. Було придбано зимову гуму, метал, брезент.

Щирі слова вдячності за плідну співпрацю Тетяні Тарапунець, яка завжди бере участь у допомозі нашим героям, згуртовує та проводить збір домашніх смаколиків від сіл Степанівка, Крива Руда та Бурімка.

Від усієї громади дякуємо Оболонським закладам освіти, діткам та їх батькам, за зібрані кошики «Тепла справа для військових».

Всі зібрані продукти та речі були передані нашим землякам Віталію Карпову, Віталію Шишці, Громову Івану, Анатолію Черненку та їх побратимам. Наші земляки перебувають в бойовому настрої. Наші хлопці-військовослужбовці думають про наше майбутнє та мирне життя наших дітей, а ми кожного дня думаємо про них. Щира подяка кожному за вірність військовій присязі, мужність і героїзм, наполегливу і самовіддану службу українському народу. Низький уклін за те, що високою ціною здобуваєте свободу для нас, виборюєте право на існування нашої держави. За те, що проявляєте щодня високу бойову майстерність та волю до перемоги.

Поки ви бʼєтесь заради України ми – ваш надійний тил. Тил, який і надалі буде допомагати битись, підтримувати фінансово, матеріально та морально.

Перемога – спільна справа.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь