Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі закупівлі Нафта і дистиляти Бензин А-92 (за паливними картками)

Дата: 16.02.2024 14:04
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

ОБҐРУНТУВАННЯ  технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі  закупівлі Нафта і дистиляти Бензин А-92  (за паливними картками)

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

закупівлі Нафта і дистиляти Бензин А-92

(за паливними картками)

 

 (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

1. Найменування: Виконавчий комітет Оболонської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області .

2. Місце знаходження: Україна, 38230, Полтавська область, Кременчуцький р-н., вул. Позена, 1/2 .

3. Код ЄДРПОУ: 41853196

4. Категорія замовника: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган.

5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: Бензин А-92 Код ДК 021:2015 — 09130000-9 — «Нафта і дистиляти».

6. Дата оголошення: 16.02. 2024 р.

7. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

8. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-16-001879-a .

9.  Очікуваний обсяг закупівлі: Бензин А-92 – 4150 л.

10. Очікувана вартість предмета закупівлі - 199 200,00 грн. з ПДВ.

11.Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі Товару: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено з урахуванням інформації, отриманої з Інтернет-ресурсів: https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/reg/poltavskaya/.

12. Обґрунтування обсягів закупівлі Товару: відповідно до фактичного обсягу витрат Бензину А-92 у 2023 році та враховуючі обсяги кошторисних призначень на 2024 рік.

13. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання — з  дати укладання договору по 31 грудня 2024 року.

Якість паливо-мастильних матеріалів повинна відповідати держаним стандартам, а саме ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Євро. Технічні умови», Технічні вимоги та методи контролювання», Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 927, та іншим діючим нормам чинного законодавства.

Закупівля пального буде здійснюватися по заявленим партіям згідно письмових заявок Замовника (у тому числі можлива заявка на увесь обсяг одразу).

Придбання Товару буде здійснюватися на умовах отримання Покупцем пального на відповідних АЗС  по паливних картках.

Товар буде передаватися шляхом передачі паливних карток на отримання пального на АЗС. Пальне залишається на відповідальному зберіганні у Постачальника.

Постачальник здійснює поставку Товару шляхом відпуску товару на автозаправних станціях згідно заявок Замовника (за паливними картками), що обліковується лічильниками Постачальника. Учасник повинен здійснювати відпуск нафтопродуктів через стаціонарну мережу автозаправних станцій (автозаправних комплексів), що призначені для заправки транспортних засобів моторним пальним, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами» від 20.12.1997 р. №1442 (зі змінами та доповненнями).

Закупівля товару здійснюється до 31 грудня 2024 року, згідно заявки Замовника, об’єм партії палива визначається Замовником самостійно.

Умови оплати товарів, виконання робіт, наданих послуг: Постачальник повинен забезпечити Замовника  Товаром за довірчими документами, накладною та відповідно до Договору.  Замовник здійснює оплату за поставлений Товар в національній валюті України в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника. Розрахунки за товар здійснюються  на підставі рахунка – фактури (видаткових накладних) тощо.

 Учасник повинен забезпечити заправку автотранспорту.

 Місце поставки товару: 38200, Україна, Полтавська обл.,                    смт. Семенівка, АЗС учасника переможця, на якій Замовник матиме можливість здійснити заправку автомобільної техніки (реалізувати паливні картки).                                                                                                                                                        

Закупівля товару при розташуванні АЗС поза зоною визначеної території буде економічно невигідною, призведе до втрат часу та коштів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь