Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Профорієнтаційна робота прокуратури

Дата: 04.03.2024 10:45
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

Профорієнтаційна робота  прокуратури

 

З метою підвищення рівня обізнаності учасників освітнього процесу ювенальний прокурор Глобинської окружної прокуратури Юлія Дяченко із залученням психологів та педагогічних працівників 26 лютого 2024 року провела в приміщенні ВП №1 Кременчуцького РУП у м. Глобине просвітницьку профорієнтаційну годину для учнів старших класів навчальних закладів загальної середньої освіти Семенівської та Оболонської громад.  

Зокрема, учням 9-11 класів прокурор повідомила про засади організації та діяльності прокуратури в Україні. Особливу увагу приділила важливим морально-діловим якостям майбутнього прокурора, а також можливим труднощам у професійній діяльності.

Під час спілкування Юлія Дяченко наголосила, що професія прокурора безумовно дуже відповідальна і престижна.  Тому й до претендентів на дану посаду держава висуває особливі вимоги. «Якщо ви мрієте стати прокурором і прагнете присвятити своє життя захисту інтересів держави та громадян, почніть свою кар'єру з одержання якісної фахової освіти» - підсумувала прокурор.

З метою формулювання правової свідомості серед дітей шкільного віку аналогічні заходи прокурори Глобинської окружної прокуратури проводять постійно.

 

Глобинська окружна прокуратура

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь