A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З метою належної організації превентивної та профілактичної діяльності, спрямованої на запобігання вчиненню правопорушень на водних об’єктах Полтавської області в період нерестової заборони.

Дата: 08.04.2024 14:48
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

З метою належної організації превентивної та профілактичної діяльності, спрямованої на запобігання вчиненню правопорушень на водних об’єктах Полтавської області в період нерестової заборони, керівництво сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №1 Кременчуцького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області звертається до Вас, провести висвітлення за допомогою ЗМІ Оболонської сільської ради Оболонської об’єднаної територіальної громади, на офіційній  сторінці Оболонської сільської ради, офіційній сторінці менеджера «Facebook» інформацію, про те, що з 01.04.2024 року по 30.06.2024 року стартує щорічна весняно-літня нерестова заборона на вилов водних біоресурсів в Україні.

З метою сприятливих умов для нересту риби та охорони рибних популяцій у відповідальний нерестовий період, та за допомогою ЗМІ повідомити рибалок, що риболовля в цей період можлива, але лише з берега за межами нерестовищ та звичайною вудкою чи спінінгом з кількістю гачків не більше двох чи однією штучною приманкою.

Суворо забороняється під час нересту пересування на водних водоймах всіх транспортних засобів чи моторних суден (за винятком уставлених суднових ходів), за виключенням суден, які використовуються органами рибоохорони та інших уповноваженими органами державної влади.

В разі виявлення осіб - рибалок, які здійснюють незаконний вилов водних біоресурсів, останні будуть нести відповідальність відповідно до Кримінального Кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 Про вжиті заходи просимо письмово сповістити, з наданням посилання, щодо висвітлення вищевказаної інформації в засобах масової інформації Семенівської селищної ради, до 12.04.2024 року.

Інформацію про вжиті заходи, можна надіслати на будь який з менеджер тел.. 0508550564, або електронну адресу Nihlatac@ukr.net .

 

 Начальник

майор поліції                                                             Віталій КРАЖАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь