A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги жителів Оболонської громади та підприємців!

Дата: 12.04.2024 09:38
Кількість переглядів: 39

До уваги жителів Оболонської громади та підприємців!

 

Оболонська сільська рада, повідомляє громаду та підприємства Оболонської об’єднаної територіальної громади, що стартував традиційний весняний місячник благоустрою "За чисте довкілля", який триває впродовж березня-квітня 2024 року.

Враховуючи викладене, Оболонська сільська рада звертається до всіх жителів приватних секторів, багатоквартирних будинків, колективів підприємств, установ та організацій всіх форм власності, громадських організацій, провести весняне прибирання біля прибудинкових територій, під’їздів будинків та на територіях прилеглих садиб, вулицях, господарських територіях та закріплених територіях відповідно до «Правил благоустрою території населених пунктів Оболонської об’єднаної територіальної громади.

Також, наголошуємо, що згідно ч. 2 ст. 18 ЗУ "Про благоустрій населених пунктів" підприємства, установи та організації у сфері благоустрою населених пунктів зобов'язані, утримувати в належному стані території, надані їм в установленому законом порядку.

Відповідно до ч. 2 статті 17 ЗУ "Про благоустрій населених пунктів" громадяни у сфері благоустрою населених пунктів зобов'язані, утримувати в належному стані закріплені в установленому порядку за ними території, а також, дотримуватися правил благоустрою території населених пунктів.

За порушення правил благоустрою передбачається адміністративна відповідальність відповідно до ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», що тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі від 20-80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а також кримінальна відповідальність передбаченою ст. 239 КК України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь