Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення про початок громадських обговорень щодо оптимізації закладів загальної середньої освіти Оболонської сільської ради

Дата: 03.07.2024 09:29
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Ініціатор громадських обговорень – Оболонська сільська рада Кременчуцького району Полтавської області.

Організатор громадських обговорень -  Відділ освіти, культури, молоді та спорту Оболонської сільської ради (начальник відділу – Юрченко В.В.) спільно з робочою групою, створеною відповідно до розпорядження Оболонського сільського голови від 26.06.2024 року   №6.

МЕТА: відповідно до ст. 143 Конституції України, ст. 11, ст. 25 , ст. 66 Закону України «Про освіту», ст. 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Оболонська сільська рада Кременчуцького району Полтавської області з метою врахування думки жителів Оболонської сільської територіальної громади розпочинає громадські обговорення щодо оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Оболонської сільської ради.

ЗАВДАННЯ оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти:

Процес оптимізації дасть можливість побудувати в громаді спроможну освітню мережу, під якою розуміється сукупність закладів освіти, що за рахунок ефективного використання наявних ресурсів (кадрових, інфраструктурних, матеріально-технічних, фінансових тощо) забезпечать доступність, якість надання освітніх послуг, відповідно до стандартів і нормативів, встановлених державою, та відреагує на запити учасників освітнього процесу.

Оболонська сільська рада Кременчуцького району Полтавської області на виконання рішення 34 позачергової сесії 8 скликання від 25.06.2024 № 4 «Про початок проведення оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Оболонської сільської ради» виносить на громадське обговорення питання подальшого функціонування закладів загальної середньої освіти, що знаходяться на території Оболонської сільської територіальної громади.
Запрошуємо жителів громади долучитися до громадського обговорення проєкту рішення
 «Про перепрофілювання (зміну типу) закладів освіти Оболонської сільської ради»

Формат проведення громадського обговорення:

— публічне громадське обговорення може бути проведено при наявній можливості (відповідно до безпекової ситуації) в умовах воєнного стану шляхом проведення зустрічей з громадськістю і колективами закладів освіти;

— онлайн обговорення з отриманням побажань та пропозицій в електронному вигляді на електронні адреси Оболонської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області (srada_obolon@ukr.net) та відділу освіти, культури, молоді та спорту Оболонської сільської ради (obolon_osvita@ukr.net)

Громадські обговорення проводяться з 01.07.2024 по 01.07.2025 включно.

Про графік та місця проведення обговорень буде повідомлено додатково.

Оприлюднення результатів громадського обговорення відбудеться на сайті Оболонської сільської ради після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь