Оболонська сільська територіальна громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Напередодні Дня Незалежності вшановуємо один із найголовніших символів суверенітету – Державний прапор України.

Дата: 23.08.2024 10:22
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Напередодні Дня Незалежності вшановуємо один із найголовніших символів суверенітету – Державний прапор України. Синьо-жовтий стяг є втіленням єдності українського народу, патріотизму, героїчної багатовікової історії і національних традицій, прагнення свободи.

Це символ надії для українців, які опинилися в окупації, знак віри, незламності та мужнього спротиву російській агресії, що майорить на бойових машинах, блокпостах, над бліндажами. Його впізнають у всьому світі. З прапором наші незламні захисники і захисниці виборюють незалежність, б’ються з ворогом, щоб мільйони українців були господарями у власному домі і вільно жили у суверенній державі.

Шановна Оболонська громада! Щиро вітаю з Днем Державного прапора України! Нехай цей символ свободи та незалежності завжди гордо майорить над нашою державою, об'єднуючи всіх нас в прагненні до миру, процвітання та справедливості. Низький уклін Героям, які йдуть у бій із московським злом і відстоюють мир в Україні. Вічна пам’ять усім, хто віддав за рідну землю життя.

Миру нам! Будьмо згуртованими, бо від кожного з нас залежить майбутнє країни. Нехай наш синьо-жовтий стяг завжди розвиватиметься над кожним українським містом, як символ перемоги над загарбниками та над темрявою, яку вони з собою несуть. Нехай він кожен раз надає наснагу на шляху до нових перемог та процвітання.

 

З повагою сільський голова                                                 Борис ПУСТОВОЙТОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь